Hvis du søger tips og ideer indenfor hjælpemidler til ældre, er det netop, hvad du finder her på siden.

Acu er alt om hjælpemidler der er særlig velegnet til senior, men også til dig med et helbred, hvor hjælpemidler kan være med til at øge livskvaliteten i hverdagen.

Inspiration og tips indenfor hjælpemidler og redskaber til ældre

Acu er til dig der søger inspiration og tips indenfor redskaber hjælpemidler til ældre. Det kan være de personlige ting som det kan være nyttige redskaber der forebygger og hjælper sundheden.

Du finder inspiration indenfor de personlige ting til af- og påklædning, sko, tøj, punge og meget andet, som kan gøre hverdagen meget nemmere for dig. Men du finder også tips indenfor redskaber til forebyggelse eller generelt sundhed, hvor motionscykler, fingertræning, pedaltræner, rygpuder og meget andet, kan øge din livskvalitet.

Brug de forskellige tips og ideer som inspiration, hvor du selvfølgelig også finder svar på de fleste spørgsmål som du måtte have.

Ejerskab Acu

Den daglig drift og ejerskab varetages af Macland Web Aps. Acu.dk er en affiliate side, hvilket vil sige, at den er reklamefinansieret. Du finder links til forskellige forhandlere, hvor nogle af disse forhandlere udbetaler kommission til os, hvis du køber ved den respektive forhandler. Som udgangspunkt skal du gå ud fra, at alle links er reklamefinansieret.

Firma oplysninger:

  • Macland Web ApS
  • cvr: 34482853
  • Marielystvej 16
  • 2000 Frederiksberg